Silkeborgcom's Blog


Spørg om Silkeborg
06/01/2012, 14:56
Filed under: Spørg om Silkeborg

SPØRGSMÅL:

Hej! Vi er en 10 personer der hvert år har en forlænget weekend, i år er det mig der skal planlægge turen, det er altid juni måned, kan i være mig behjælpelig med, hvad der er i området, vi mødes altid fredag eftemidag og slutter søndag efter morgenmad,jeg er meget intereseret i, om der er cykelruter, måske om der kan sejles med hjejlen, og om der kan nydes en frokost, måske der er overnatnig i Silkeborg.

Venlig hilsen

Irene Jørgensen
Buen 4
9760 Vrå

SVAR:

Hej Irene

Der er heldigvis masser af muligheder for at få en fornøjelig og oplevelsesrig weekend i Silkeborg.

Dampskibet Hjejlen sejler til Himmelbjerget om lørdagen med afgang fra havnen i Silkeborg kl. 10 og 12.
Se i øvrigt sejlplanen på Hjejleselskabets hjemmeside: www.hjejlen.com.

I kan evt. kombinere turen til Himmelbjerget med en frokost på Hotel Julsø (www.hotel-julso.dk) , der ligger ved foden af Himmelbjerget, lige der hvor Hjejlen lægger til.
Men ellers er der rigtig mange gode muligheder for at spise en lækker frokost, f.eks. på en af byens mange caféer (læs mere her: http://www.silkeborg.com/danmark/da-dk/menu/turist/i-byen/cafeerbarerognatteliv/cafeer-silkeborg.htm) eller på en hyggelig restaurant: (læs her: http://www.silkeborg.com/danmark/da-dk/menu/turist/i-byen/restauranter/restaurant-silkeborg.htm) Der er mange gode muligheder at vælge imellem – jeg kunne f.eks. foreslå Cafe Evald (www.cafe-evald.dk), der ligger lige ud til Gudenåen, eller Café 1. række (www.cafe1raekke.dk), der ligger med udsigt til Silkeborg Havn.
   
Silkeborg-området byder ellers på mange spændende attraktioner. F.eks. Museum Jorn (www.museumjorn.dk) med en stor samling af den verdensberømte maler Asger Jorns værker, Silkeborg Museum (www.silkeborgmuseum.dk) med Tollundmanden, det 2.400 år gamle utroligt velbevarede moselig, KunstCentret Silkeborg Bad (www.silkeborgbad.dk), et stort kunstcenter med skiftende udstillinger, beliggende i utroligt smukke omgivelser på et tidligere kurbad, eller AQUA Akvarium og Dyrepark (www.visitaqua.dk) med oddere, bævere, vaskebjørne, storke – ja, næsten alle de dyr, fugle og fisk, der lever i eller ved de danske søer og åer.

Den smukke natur omkring Silkeborg gør også området ideelt til cykelture. Vi har samlet en stribe af de mest populære, som du kan læse mere om her: http://www.silkeborg.com/danmark/da-dk/menu/turist/aktiv-ferie/cykelferie/cykelruter-i-silkeborg-og-omegn.htm

Naturligvis er der også alle former for overnatningsmuligheder: Hoteller, feriecentre, Bed & Breakfast, vandrehjem m.m.
Du kan orientere dig om alle de muligheder der findes, hvis du kigger indenfor på vore hjemmeside: www.silkeborg.com, og vælger menupunktet “Overnatning” i den blå menulinie øverst på siden.

Jeg håber, at I får en rigtig god weekend i Silkeborg.

Venlig hilsen

Lars Christensen
TurismeSilkeborg

 

Reklamer

Skriv en kommentar so far
Skriv en kommentarSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s%d bloggers like this: