Silkeborgcom's Blog


Tag en tur på golfbanen i Thomas Bjørns fodspor
30/05/2011, 15:33
Filed under: Silkeborg

Alle der interesserer sig bare lidt for golf ved hvem Thomas Bjørn er. Han stammer oprindeligt fra Silkeborg, hvor han startede sin fantastiske karriere i den lokale golfklub. Du kan tage på ferie i Silkeborg og – bogstavelig talt – gå i Thomas Bjørns fodspor og spille 18 huller, der hvor han i sin tid udfoldede sig.

Faktisk kan du sidde hjemme ved computeren og booke en samlet pakke med både overnatning og tid på en af Silkeborg-områdets golfbaner.

Silkeborg Golfklubs bane ligger i et skovrigt bakket terræn. Den har 27 huller – hvoraf et par stykker faktisk er designet af Thomas Bjørn himself. Så der er garanti for en fornuftig udfordring.
Banen danner ramme for internationale mesterskaber, bl.a. i år Danish International Amateur Championship, der afvikles d. 22.-26. juni.

Tollundgaard Golf Park ligger vest for Silkeborg i området omkring Bølling Sø.
Golfbanen er en charmerende 9 hullers bane med en længde på ca. 2700 m.

Søhøjlandet Golf Resort er et nyt golf- og feriecenter i tilknytning til DanParcs Søhøjlandet ved Gjern. Resortet omfatter en 18-hullers international golfbane, en 9-hullers Pay & Play bane, driving range, og sidst men ikke mindst 38 nye feriehuse klods op ad golfbanen.

Himmelbjerg Golf Club er et moderne golfanlæg bestående af en 18-huls bane samt en 9-huls Pay and Play. Begge baner er en udfordring, både for den mindre øvede og den erfarne golfer, og så har de Danmarks højest beliggende tee-steder og greens. Anlægget ligger i et naturskønt område, der er lettere kuperet med skov, søer, vandløb og åbent land. 

På hjemmesiden www.golfsilkeborg.dk kan du enten booke en færdigpakket golfferie, eller du kan selv sammensætte en ferie i Silkeborg efter eget ønske.
Det er ganske enkelt:
Vælg den golfbane du gerne vil spille på, hvornår du vil spille og hvilket hotel du gerne vil bo på. Skriv navn og adresse og klik på ”send”. Meget enklere kan det ikke gøres.

Så får du en forhåbentlig god ferie med masser af golf og en oplevelse af at have spillet de sammen steder, som Thomas Bjørn. Og hvem ved – det kan jo være, at du oven i købet er blevet en lidt bedre golfspiller bagefter.

Reklamer

Skriv en kommentar so far
Skriv en kommentarSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s%d bloggers like this: